Testimonials

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 23 reviews
by Dorine on Robuste
pijn helemaal weg

Half april ben ik behandeld door Hanneke Sprenger bij Robuste. Mijn klachten waren al anderhalf jaar pijnlijke borsten en een kleine cyste. In het reguliere circuit, huisarts en ziekenhuis(radiologie), kwam het niet verder dan de constatering; ze konden verder niets voor mij doen. Ik heb Robuste gevonden via de site van www.energiekevrouwenacademie.nl. Ik heb een afspraak gemaakt en het resultaat is geweldig want de pijn was na 3 dagen helemaal weg, logisch dat ik enthousiast ben. Ik ga nog een paar keer om ook de cyste de mogelijkheid te geven te verdwijnen. Ook de inname van chlorella/spirulina heeft erbij geholpen dat ik nu geen pijnlijke borsten meer heb.

by Marieke on Robuste

Een tijdje terug ben ik bij een aantal keer Robuste geweest voor mijn borsten. Ik kijk terug op een fijne reeks. De zachte en liefdevolle aandacht voor mijn borsten hebben mij veel goed gedaan. Door de blokkades in mijn borsten op te heffen voelde ik me steeds meer thuis komen in mijn "vrouwen" lichaam.

by Eline on Robuste
Van wond naar geheeld

Na een 'vals positieve' uitslag bij de borstcontrole volgde een stereotactische bioptie aan beide borsten. Een buitengewoon pijnlijke (en trouwens ook onterende) behandeling waar ik twee bont en blauwe borsten aan overhield. Het duurde weken (maanden) voor de zwellingen en verkleuringen wegtrokken maar ook nadien bleven de borsten zo ontzettend pijnlijk, overgevoelig en onaanraakbaar, eigenlijk voelde het alsof ze niet meer 'van mij' waren, niet meer mee deden. En alsof er echt een soort trauma in mijn weefsel zat. Inmiddels ben ik zo'n anderhalf jaar en een stuk of wat behandelingen bij Robuste verder. En mijn borsten horen er weer bij! De pijn is zoveel minder, de schrik is eruit en ze durven zich weer te laten aanraken. Heel dankbaar daarvoor.

by Ria Wolbink on Robuste
Gekoesterd, gesteund en gesterkt in mijn vrouwelijkheid.

Vandaag mijn borsten laten verzorgen door Robuste. Opvallend met hoeveel liefde en zorg er gewerkt wordt. Met veel rust en vakmanschap krijg je een uur lang een volledige behandeling, waardoor je bloed goed doorstroomt in het hele borstgebied. Ik voel me oppie toppie vrouw.
Ik had geen klachten of ergens last van en het is geheel duidelijk dat het ook niet nodig is om me zorgen te maken. Een welkome behandeling waarin ik me gekoesterd, gesteund en gesterkt voel in mijn hele vrouwelijkheid. Met dank aan Hanneke Sprenger voor het oprichten hiervan.

by Elnana van der Meij on Robuste
Een liefdevol cadeau aan mezelf.

Een mooie ervaring van ontspanning. Ik ben zelf masseur maar ik heb niet geleerd om borsten te masseren. Dit heb ik mezelf wel eigen gemaakt en masseer mijn borsten regelmatig maar het voelt totaal anders als een ander dat doet met veel respect en in afstemming met mij. Ik had geen klachten maar het was een weldaad voor mijn borsten. Het was voor mij een cadeau aan mezelf die heel liefdevol gegeven werd. Dankjewel voor de verwennerij.

Page 1 of 5:
«
 
 
1
2
3
4
5
 
»